Hundar

 

Eftersom rasen är ny så finns inte alltid så många generationer i de av SKK registrerade stamtavlorna. För att få mer kunskap om hundar längre bak i generationerna registrerar vi även i en privat databas "Pawpeds".  Det är en ovärderlig information vid planering av aveln. Jag länkar till mina hundars stamtavlor i Pawpeds men hundarna kan också hittas i SKKs Hunddata via namn eller registreringsnummer.

Mina hundar är genetiskt fria från primär linsluxation (PLL) och PRA-prcd. De testas för patellaluxtion och ögonlyses enligt SKKs rekommendationer för rasen. Jag använder endast friska hundar och har höga krav på god mentalitet hos de hundar jag använder i avel.

Feeorin Pink Boots "Lola"

Reg.nr SKK: AS57231/2016

Lola är en AHT-tjej med ett synnerligen behagligt temperament. Mycket social, lugn och lyhörd. Hon är sparsamt utställd och har några EXC och ett Cert.

Stamtavla

Feeorin Song To A Seagull "Semla"

Reg.nr SKK: AS24877/2017

Semla är pigg och ivrig men samtidigt också lättlärd och kramig. Hon ställer gärna till med lite bus och däremellan vill hon gärna vara nära. Semla är utställd med ck och reserv-cert.

Stamtavla

Disabelles Nougat "Nogge"

Reg.nr SKK: AS12069/2020

Nogge  är född i december 2019 hos kennel Disabelles. Nogge har i huvudsak rat terriers i stamtavlan och är en mycket stabil unghund både mentalt och exteriört. Utställningar planeras!

Stamtavla